Program

Program

TJÄNSTER UNDER PERIODEN 8.3.2021-18.4.2021

KÄRA KUNDER

VÅR RESTAURANG ÄR STÄNGD FÖR GÄSTER PÅ GRUND AV COVID-PANDEMIN. PÅ DETTA SÄTT STRÄVAR VI EFTER ATT FÖRHINDRA SPRIDNINGEN AV VIRUSET OCH GARANTERAR EN SÄKER VÅR FÖR BÅDE VÅRA KUNDER OCH VÅR PERSONAL. VI SER VERKLIGEN FRAM EMOT DET ÖGONBLICK DÅ VI KOMMER ATT KUNNA ÖPPNA VÅRA DÖRRAR FÖR ER IGEN.

Det har alltid varit gemensamma stunder i Tiiranta, som alla är välkomna till. Under åren har olika frågesporter, spel, gruppsång och karaokekvällar förvarats på historiens vingar. Samarbete har också genomförts med lokala samhällen och tjänster, t.ex. Yhres-aktiviteten i Särkisalokoti-föreningen, vars morgonkaffe regelbundet serveras i Tiiranta.

På helgkvällar blir Tiiranta en mötesplats för lokalbefolkningen, där du kan njuta av sällskap och underhållning. Vem skulle inte njuta av spänningen som skapas av fredagspinko och dess olika variationer, som skinkspinko,_ fantastiska Karaoke-föreställningarna eller trubadurer som Vaakku och Martti Koivisto. På evenemangskvällar är Tiirantas-terrass fylld med levande musik och tal. Den årliga strömmingsmarknaden i oktober är en absolut höjdpunkt för året.

Vi publicerar händelseinformation på våra sociala medier Tiirantas Instagram och Tiirantas Facebook. Ta en titt och håll dig uppdaterad!