TJÄNSTER UNDER PERIODEN 8.3.2021-18.4.2021

KÄRA KUNDER

VÅR RESTAURANG ÄR STÄNGD FÖR GÄSTER PÅ GRUND AV  COVID-PANDEMIN. PÅ DETTA SÄTT STRÄVAR VI EFTER ATT FÖRHINDRA SPRIDNINGEN AV VIRUSET OCH GARANTERAR EN SÄKER VÅR FÖR BÅDE VÅRA KUNDER OCH VÅR PERSONAL.

VI SER VERKLIGEN FRAM EMOT DET ÖGONBLICK DÅ VI KOMMER ATT KUNNA ÖPPNA VÅRA DÖRRAR FÖR ER IGEN.

LUNCH OCH TAKE AWAY MAT KAN HÄMTAS I BYNS BUTIK. FÖRHANDSBESTÄLLNINGAR VIA FORMULÄR (SENAST FÖREGÅENDE DAG) ELLER PER TELEFON (SAMMA DAG) ÄR ÖNSKVÄRT.

I den pittoreska centrumet av Särkisalo kommun, precis vid havet, hittar du den atmosfäriska och mångsidiga Tiiranta, som fick en full ansiktslyftning 2019-2020. Utbudet av tjänster inkluderar ett gemensamt ”Living Room” som delas av hela kommunen, där du kan njuta av mat, dryck (A-rättigheter) och gott sällskap varje dag på året.

Förutom läckra rätter och bakverk från café-restaurangen gör hemmakocken det enkelt att fylla i kylskåpen från byns butiksutbud. Tiiranta garanterar också lokala tjänster i Särkisalo med produkter och tjänster som Veikkaus, Posti och Alko. Tiiranta är lättillgänglig genom land- och sjövägar. Sommaren 2020 renoverades parkeringsplatsen så att man kan komma fram enkelt med bil. Båtar, vattenskotrar eller andra vattenfordon kan lämnas vid gästhamnen. Det finns ett cykelställe framför butiken.

Oavsett väder, dag som dag , serverar vi alltid med ett leende på ansiktet. Ta en närmare titt på vår breda utbud av tjänster och verksamheter. Du är alltid välkommen att njuta av Tiiranta och göra affärer med oss!