Restaurang

Restaurang

Tiirantas A-lagliga Café-Restaurang serverar sina lokala och avlägsna _ gäster varje dag om året. Kaffekannan sätts på värme redan tidigt på morgonen och dess doft kan du redan möta vid dörren.

Restaurangen har genomgått en stor förändring under åren 2020-2021. Köksapparater och möbler uppgraderades till nya. Inomhusdelen av hallen utvidgades och samtidigt renoverades och hela rummet inreddes för att det ska vara mera bekvämt och stämningsfullt. Under sommaren byggdes uteterrassen helt pånytt och den gjordes större. Den fick en uppvärmd och täckt sektion, där man kan njuta av atmosfären även under vintersäsongen och garanterar en trevlig tidsfördriv i alla väder. På Tiiranta har vi åtagit oss att tjäna året runt. Terrassmöblerna uppdaterades också till modern tid med en räckt del där atmosfären också skapas av eldstaden. Gamla välbetjänade möbler påminner om Tiirantas historia i andra delen av terrassen. På sommaren skyddar den täckta terrassen terrassvännerna i regnigt väder, men de öppna glasväggarna och fönstren släpper också in värmen om så önskas.

Lunch serveras måndag till fredag från 11:00 till 14:00. För större hunger kan du välja från restaurangens lista över säsongsbetonade delikatesser som är färdiga på en grill för ännu en större fest. Olika läckra hamburgare och snacks, som Siipiweikkos legendariska Hot wings i sås, kommer säkert också smaka bra för dem som vill stanna lite längre på kvällen.

I ölkranorna flyter en färsk blek lager, Aura, gjord av Hartwall, med avseende på Hartwalls skicklighet, med respekt för det ursprungliga receptet från 1884 från det historiska Aura-bryggeriet.

På programs kvällar kan du njuta av den enormt populära fredagspinko och dess olika variationer, karaoke, traditionell pubquiz, trubadurer och mycket mer. Lunchlista och evenemangsinformation finns på våra sociala mediekanaler, ta en titt där och håll dig uppdaterad!