Ravintola

Ravintola

Tiirannan A-oikeudellinen kahvila-ravintola palvelee vuoden jokaisena päivänä paikallisia ja kauempaa saapuvia satunnaisia vieraitaan. Kahvipannu porisee aamuvarhaisesta saakka, ja sen tuoksu tuleekin vastaan jo ovella.

Ravintola on kokenut suuren muutoksen vuosien 2020-2021 aikana. Keittiön laitteet ja kalusteet päivitettiin uusiin. Sisätilan saliosuutta laajennettiin ja samalla remontoitiin ja kalustettiin koko tila viihtyisämmäksi ja tunnelmallisemmaksi. Kesän aikana ulkoterassi rakennettiin kokonaan uudelleen suurempana. Se sai osakseen lämmitetyn ja katetun osuuden, joka takaa nautinnollisen ajanvieton säällä kuin säällä. Lasieinin varustetun terassin lämmössä on ilo nauttia tunnelmasta talvikaudellakin. Me Tiirannassa olemmekin sitoutuneet palvelemaan ympäri vuoden. Myös terassikalusteet päivitettiin tähän päivään katetulla osuudella, jossa tunnelmaa luo myös tulipöytä. Terassin kattamattomaan osaan jätettiin vanhat hyvin palvelleet kalusteet muistuttamaan Tiirannan historiasta. Kesällä katettu terassi suojaa sadesäällä terassin ystäviä, mutta avautuvat lasiseinät ja ikkunat päästävät myös helteen sisälle niin toivottaessa.

Lounas on tarjolla maanantaista perjantaihin klo 11:00-14:00.  Isompaan nälkään voi valita ravintolan listalta parilalla valmistuvia sesongeittain vaihtuvia herkkuja isommallekin seurueelle.  Erilaiset herkulliset burgerit ja snack-herkut, kuten legendaaristen Siipiweikkojen hot wingsit kastikkeineen maistuvat illanistujallekin varmasti.

Oluthanoissa virtaa historiallisen Auran panimon alkuperäistä vuoden 1884 reseptiä kunnioittaen Hartwallin taidolla valmistama raikas vaalea lager, Aura.

Ohjelmailtoina on tarjolla suuren suosion saavuttanut Tiirannan oma perjantaipinko ja sen eri variaatiot, karaoke, perinteikäs pubivisa, trubaduureja ja paljon muuta. Lounaslista ja tapahtumatiedot löytyvät sosiaalisen median kanavistamme, kurkkaa sinne ja ole ajan tasalla!

**Majoitus- ja ravitsemistoiminnasta annetussa laissa (308/2006) tarkoitettu alkoholin anniskelulupa