Lounas

Lounas

TOIMINTA AJALLA 8.3.2021-18.4.2021

HYVÄT ASIAKKAAMME.

VALLITSEVAN COVID-19-PANDEMIAN JA SIITÄ JOHTUVIEN VIRANOMAISASETUSTEN VUOKSI RAVINTOLAMME ON SULJETTU TOISTAISEKSI. OSALTAMME ESTÄMME NÄIN VIRUKSEN LEVIÄMISTÄ JA TAKAAMME SEKÄ ASIAKKAILLEMME ETTÄ HENKILÖKUNNALLEMME TURVALLISEMMAN KEVÄÄN. ODOTAMME INNOKKAINA HETKEÄ, KUN SAAMME TAAS AVATA OVEMME TEILLE.

KYLÄKAUPASTA VOI NOUTAA LOUNASTA JA RUOKAA TAKE AWAY-ANNOKSINA, JOISTA TOIVOMME ETUKÄTEISTILAUSTA PUHELIMITSE (SAMANA PÄIVÄNÄ TEHDYT TILAUKSET) TAI OHEISELLA TILAUSLOMAKKEELLA (ENNAKKOON VIIMEISTÄÄN EDELLISENÄ PÄIVÄNÄ TEHDYT TILAUKSET).

Tarjoilemme lounasta Tiirannassa arkisin klo 11:00-14:00. Suosittu kotiruokalounaamme valmistetaan itse keittiössämme. Lounas sisältää ruokajuoman (vesi, maito, piimä), leivät sekä kahvin tai teen valinnan mukaan. Keittolounaan hinta on 7,90€ ja muiden lounaiden 9,40€. Hyväksymme maksuvälineenä myös lounasetelit ja -kortit. Lounaslistamme julkaistaan sosiaalisen median kanavissamme Tiirannan Instagram ja Tiirannan Facebook maanantaisin. (Pidätämme oikeuden muutoksiin hinnoittelussa).