Ohjelma

Ohjelma

HYVÄT ASIAKKAAMME.

VALLITSEVAN COVID-19-PANDEMIAN JA SIITÄ JOHTUVIEN VIRANOMAISASETUSTEN VUOKSI MUSIIKKI ON VAIENNUT TOISTAISEKSI. TANSSI JA LAULU ON KIELLETTY TÄMÄN HETKEN TIEDON MUKAAN HEINÄKUUHUN SAAKKA. RAVINTOLAMME ON SULJETTU TOISTAISEKSI VIRANOMAISMÄÄRÄYKSEN MUKAISESTI.

OSALTAMME ESTÄMME NÄIN VIRUKSEN LEVIÄMISTÄ JA TAKAAMME SEKÄ ASIAKKAILLEMME ETTÄ HENKILÖKUNNALLEMME TURVALLISEMMAN KEVÄÄN. ODOTAMME INNOKKAINA HETKEÄ, KUN SAAMME TAAS KÄYNNISTÄÄ SOITTIMET JA OJENTAA MIKROFONIN.

Tiirannassa on aina vietetty yhteisöllisiä hetkiä, joihin jokainen on tervetullut. Vuosien varrella historian siiville on ikuistautunut erilaiset tietovisat, pelit, yhteislaulu- ja karaokeillat. Yhteistoimintaa on toteutettu myös paikallisten yhteisöjen ja palveluiden kanssa, mm. Särkisalokotiyhdistyksen Yhres-toiminta, jonka aamukahveja nautitaan Tiirannassa säännöllisesti.  Viikonloppuiltaisin Tiirannasta kuoriutuu paikallisten kohtaamispaikka, jossa nautitaan seurasta ja viihteestä. Kukapa ei nauttisi Perjantai-pinkon ja sen eri variaatioiden, kuten kinkkupinkon luomasta jännityksestä, toinen toistaan upeammista Karaoke-esityksistä tai Vaakun ja Martti Koiviston kaltaisista trubaduureista. Tapahtumailtoina Tiirannan terassin täyttää livemusiikki ja hersyvä puheensorina. Vuotuiset lokakuiset silakkamarkkinat ovat vuoden ehdottomia kohokohtia.  Julkaisemme tapahtumatiedot sosiaalisen median kanavissamme Tiirannan Instagram ja Tiirannan Facebook. Kurkkaa sinne ja pysy mukana menossa!